ACB

Fitxa per la Penya per jugar al Prat

Bàsquet. L’italià Leonardo Okeke arriba cedit a Badalona i serà un dels 4 vinculats ACB del Joventut a l’equip de la LEB Plata; s’entrenarà amb el primer equip i, si ho arribés a fer bé, faria el salt a l’elit

La Penya i l’Armani Milà s’han posat d’acord per lligar la cessió de Leonardo Okeke. El pivot italià, de només 19 anys (16/7/2003), va passar ahir la revisió mèdica amb el seu nou club, fa 2m13 i és encara tou per jugar a l’equip italià. És per això que Ettore Messina ha vist de bon ull que aterri a Badalona per millorar. El curs passat va jugar la Lega Due italiana –la segona divisió– amb el Monferrato, on va fer unes mitjanes de 9,5 punts i 7,7 rebots per partit. Tot i que inicialment es va pensar que seria un jugador per estar al primer equip de la Penya la realitat és que no serà així. Okeke s’entrenarà amb el primer equip i amb el Prat. Si ho fa molt bé a la Penya evidentment es quedarà al primer equip. A hores d’ara l’únic segur és que serà un dels quatre vinculats que pot tenir el Joventut al Prat i que poden alternar la LEB Plata i la lliga ACB. No hi ha limitació de vinculats per jugar a l’Eurocopa. Al costat d’Okeke hi haurà tres dels quatre joves –Jordi Rodríguez, Miguel Allen, Kasper Suurorg i Tomislav Buljan–. D’altra banda, el Milà aquest estiu també ha cedit el jove Giordano Bortolani al Baxi Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)