ACB

Jaume Sorolla pateix una fasciïtis plantar

El pivot de Tortosa haurà de ser baixa els pròxims partits i deixa el joc interior molt mermat

Jaume Sorolla pateix una fasciïtis plantar al peu esquerre que es va produir durant el partit de pretemporada del passat dissabte, davant del Joventut de Badalona, el pivot del primer equip, Jaume Sorolla, va haver d’abandonar la pista a causa d’unes molèsties al seu peu esquerre. Les proves mèdiques realitzades al jugador tortosí han confirmat que pateix una fasciïtis plantar que l’impedeix realitzar les sessions d’entrenament amb el grup. Segons la nota del club, l’evolució en el seu dia a dia marcarà el temps total de recuperació. És per això que el Bàsquet Girona rebrà un suport durant la pretemporada per tal de complementar els entrenaments. El serbi Aleksandar Bursac (2,05 m) és un jugador interior, de 27 anys i nascut a Novi Sad, Sèrbia) s’incorpora, a partir d’avui, a la dinàmica de l’equip per tal de reforçar la preparació en el joc interior.

L’aler-pivot formarà part del dia a dia dels entrenaments només durant la pretemporada, per tal de facilitar la preparació de l’equip. Amb la seva incorporació, el Bàsquet Girona vol minimitzar l’impacte de la baixa de Jaume Sorolla, lesionat amb una fasciïtis plantar i les de Roko Prkacin i Maxi Fjellerup, encara concentrats amb les seves seleccions.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)