ACB

A Jasikevicius només li falta Tobey

Bàsquet. ACB. Saras recuperarà avui els internacionals Vesely, Jokubaitis, Satoransky i Kalinic, mentre que Laprovittola, campió de la copa Amèrica amb Vaulet (Baxi) i Fjellerup (Girona), arribarà demà

Saras recuperarà avui mitja plantilla tot i que no jugaran contra el Partizan a porta tancada (19h). Els internacionals que eren a l’europeu, com són Vesely i Satoransky (República Txeca), Kalinic (Sèrbia) i Jokubaitis (Lituània), arribaran avui a Barcelona, mentre que l’únic que arribarà demà és el campió de la copa Amèrica Laprovittola juntament amb l’aler del Baxi Manresa Juanpi Vaulet i l’aler del Bàsquet Girona Maxi Fjellerup. El base ha acabat el campionat amb unes mitjanes espectaculars (16,5 punts, 3,5 assistències i 4,5 rebots) fent un tàndem letal amb Deck, MVP de la competició. Amb l’Argentina també ha jugat Facu Campazzo, a qui ahir situaven al Madrid, però el seu representant ho va desmentir a les xarxes.

Jasikevicius, per tant, recupera mitja plantilla i els joves deixaran d’anar en massa per reforçar els entrenaments. Només faltaran per tornar Tobey, encara viu a l’europeu amb Eslovènia, i Mirotic, que continua lesionat.

Ubal, cedit al Bilbao

El Barça va tancar ahir la cessió del base uruguaià Ubal (19 anys i 1,98), que el curs passat ja va anar cedit al Breogán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)