ACB

El Bàsquet Girona torna a doblegar la Penya (89-93)

Tot i les baixes de Garino, Sorolla i Prkacin els d’Aíto tornen a mostrar un molt bon nivell

El Bàsquet Girona i la Penya han disputat el darrer amistós abans de la Lliga Catalana en un partit que ha servit d’homenatge a Marcel·lí Maneja, una llegenda del bàsquet català i de l’Hospitalet. El triomf, igual com en l’amistós d’Olot, ha estat pel Bàsquet Girona (89-93).

El matx ha començat amb una Penya encertada en el triple (8-2) però ràpidament el Bàsquet Girona ha igualat amb un Marc Gasol dominador a la pintura davant l’absència de Tomic per motius personals (15-14). A partir de llavors els d’Aíto han dominat i dos triples seguits de Hanzlik i Bursa han donat el màxim avantatge (18-28). Ellenson ha continuat generant dubtes i la renda s’ha mantingut fins al descans (38-47).

Al segon temps els gironins han mantingut la diferència fins el despertar de Ribas que ha posat la Penya per davant (69-68). Vila i Miletic però han dominat la pintura amb autoritat i han retornat l’avantatge (75-75). Ellenson ha fet una molt bona segona part amb intangibles més que en anotació. (78-78). Els últims tres minuts ha entrat Marc Gasol que juntament amb Taylor ha servit per fer un 0-6 (78-84). Guy ha anotat un triple per posar emoció (81-84) i Vives i Ribas n’han fallat un per empatar. Qui no ha fallat és Guy per posar la Penya per davant a 40 segons pel final (85-86). Taylor ha anotat una cistella amb falta (85-86). Marc Gasol ha rebut una falta en el rebot i ha anotat els dos lliures (85-88 a 33 segons pel final). Guy s’ha jugat el triple i ha fallat i Vives ha fet una antiesportiva que ha decidit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)