Eurocopa

La Penya no falla en el seu debut europeu contra el Brescia (80-63)

Els verd-i-negres han trencat el matx a l’inici d’un darrer quart impressionant (67-49)

El Joventut ha debutat a l’Eurocopa amb un triomf contra el Brescia italià (80-63) amb un darrer quart perfecte en què ha trencat el matx a set minuts pel final (67-49).

El matx ha arrencat amb un primer quart igualat, amb intensitat i amb els italians exhibint talent i múscul. Però el tàndem Ribas (7 punts i 5 assistències a la primera part) i Tomic (6) han mantingut els verd-i-negres per davant. A més, Ellenson ha tornat a estar a un nivell altíssim (9 punts) per donar un màxim avantatge de 9 punts (33-24). Al descans 42-37. L’inici del tercer quart ha servit per agafar el sostre de diferència després d’un triple de Guy (47-37) però el Brescia, amb Della Valle, Petrucelli i Caupain han liderat un 2-8 per igualar el partit. L’arrencada del darrer període ha estat determinant amb un Feliz recuperant sensacions i amb cinc punts seguits del dominicà ha tornar a obrir més forat (60-49). A set minuts pel final un parcial de 14-0 després d’un triple amb falta personal sobre Ellenson ha trencat el matx (67-49). Duran ha donat minuts als joves Maronka (17 minuts) i Kraag al tram final.