Lliga femenina

El Cadí la Seu suma la seva primera victòria, en la pròrroga a la pista de l’Estudiantes (74-82)

L’enfrontament ha estat molt disputat i amb alternatives

El Cadí la Seu ha guanyat el primer partit en la segona jornada de la lliga en imposar-se a la pista del Movistar Estudiantes per 74-82 en la pròrroga. Les urgellenques i les madrilenyes han disputat un partit molt disputant i amb alternatives. Raventós ha estat la màxima anotadora del Cadí amb 21 punts, i Tunstull n’ha fet 18.

Un primer quart molt anivellat ha donat avantatges curts a un i altre equip fins al 14-16 al final dels primers deu minuts. En el segon període, el Cadí s’ha posat quatre punts per sobre en la primera acció, però després l’Estudiantes ha començat a funcionar i amb un parcial d’11-0 s’ha escapat de set punts (25-18). Les urgellenques han continuat treballant i han arribat al descans només dos punts per sota, 37-35.

El Cadí la Seu ha fet un pas més endavant en el tercer període, amb una defensa sòlida i encert en atac. Ha fet un parcial de 2-14 i ha aconseguit un marge de 8 punts (43-51). Les urgellenques han arribat als darrers deu minuts amb cinc punts de marge (51-56). L’Estudiantes els ha retallat i s’ha posat per davant, i a 11 segons del final el Cadi ha empatat, 69-69. Les madrilenyes han tingut un atac per guanyar, però s’ha arribat a la pròrroga.

En el temps suplementari, el conjunt urgellenc ha estat molt superior, s’ha distanciat des dels primers segons i s’ha emportat la victòria amb el 74-82 final.