ACB

El Bàsquet Girona tanca el fitxatge de Pierre Oriola

Pierre Oriola ja és de manera oficial jugador del Bàsquet Girona. El club gironí ha anunciat l’acord amb el pivot de Tàrrega, que un cop desvinculat del Barça estava pendent del seu estat físic per definir la incorporació al club presidit per Marc Gasol. És un reforç de nivell per a un equip debutant a l’ACB, que demà buscarà contra l’Unicaja la primera victòria en la lliga, després de tres derrotes.

Oriola, que acaba de fer 30 anys, arriba a Fontajau amb una llarguíssima experiència en el bàsquet d’elit. Format al Tàrrega, el Lleida Bàsquet i el Bàsquet Manresa, va debutar a l’ACB amb el conjunt del Bages amb 17 anys. Després de passar pel Sant Nicolau (vinculat del Manresa), el Força Lleida i el Peñsa Huesca, va tornar a l’ACB amb el Sevilla i el València, abans d’integrar-se al Barça el 2017. Oriola ha acumualt 142 partits a l’Eurolliga i 39 a l’Eurocup. Oriola tanca un capítol d’incorporacions que completen Dušan Miletic, Aleksandr Bursac, Quino Colom, Pato Garino, Pol Figueras, Roko Prkacin, Kameron Taylor i Ondrej Hanzlik.

Fer créixer el projecte

«Estic il·lusionat i amb ganes de vestir-me de curt i debutar a Fontajau. Molt content d’arribar a Girona i de poder jugar al costat d’en Marc i ser entrenat per l’Aíto. L’objectiu és fer una bona temporada, anar fent passos endavant en aquest projecte i intentar posar el meu granet de sorra i la meva experiència al servei de l’equip», ha explicat Oriola als mitjans del club. El director esportiu, Jordi Plà i Comas, també ha valorat la seva arribada: “Que en Pierre se sumi al Bàsquet Girona és una excel·lent notícia des de molts punts de vista. Ens donarà qualitat i diversitat en el joc, coneixement de la competició, experiència competitiva i guanyadora, una connexió especial amb la graderia, etc. Tot això, conjuntament amb un punt addicional de motivació, perquè en Pierre vol recuperar les bones sensacions després d’una temporada personalment poc agraïda en aquest sentit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)