ACB

Pierre Oriola se suma al projecte del Girona

Bàsquet. ACB. Tot i que encara no saltarà la pista, la incorporació del targarí és tot un estímul per a l’equip d’Aíto, que contra l’Unicaja buscarà el primer triomf

El Bàsquet Girona va anunciar l’esperat fitxatge de Pierre Oriola la vigília del segon partit a Fontajau, on s’espera una versió molt millorada del conjunt d’Aíto García Reneses, que encara no ha pogut estrenar el seu caseller en les tres primeres jornades de lliga. Tot i que el pivot de Tàrrega encara no podrà saltar a la pista, es tracta d’una incorporació de primera fila per reforçar el projecte i la moral abans de rebre la visita de l’Unicaja (12.30 h, Movistar).

Experiència i motivació

Oriola, que va tenir una sortida convulsa del Barça després d’un curs marcat pels problemes físics, ha respost favorablement al tractament de l’hèrnia discal i ja està a punt per iniciar els entrenaments a les ordres d’Aíto García Reneses. “Estic il·lusionat i amb ganes de vestir-me de curt i debutar a Fontajau. Molt content d’arribar a Girona i de poder jugar al costat d’en Marc i ser entrenat per l’Aíto. L’objectiu és fer una bona temporada, anar fent passos endavant en aquest projecte i intentar posar el meu granet de sorra i la meva experiència al servei de l’equip”, va assegurar en declaracions als mitjans del club. Des de l’entitat gironina, també valoren molt positivament l’última incorporació. “Que en Pierre se sumi al Bàsquet Girona és una excel·lent notícia des de molts punts de vista. Ens donarà qualitat i diversitat en el joc, coneixement de la competició, experiència competitiva i guanyadora, a més d’una connexió especial amb la graderia. Tot això, conjuntament amb un punt addicional de motivació, perquè en Pierre vol recuperar les bones sensacions després d’una temporada personalment poc agraïda en aquest sentit”, remarca el director esportiu Jordi Plà i Comas.

Mentre s’espera la incorporació d’Oriola, el Girona, amb l’única baixa de Jaume Sorolla, ja té ganes d’oferir una alegria a la seva afició després del debut esperançador de la primera jornada contra el Madrid (88-94). “Continuem treballant en l’aspecte psicològic perquè és important que els jugadors se sentin còmodes jugant a casa”, remarca Aíto. Sobre el rival d’avui, el tècnic comenta: “‘L’Unicaja és un equip versàtil, pot fer moltes coses, tenen punts a les mans i jugadors que poden atacar de moltes maneres. Defensivament, és un equip molt agressiu i nosaltres vam tenir un problema amb això contra l’Obradoiro [89-63]. Serà una bona prova per reaccionar millor a això.”

L’Unicaja és un equip amb talent, amb noms destacats com l’escorta Nihad Djedovic (13 punts per partit), el pivot Augusto Lima o els campions europeus, Alberto Díaz i Darío Brizuela. El tècnic Ibon Navarro relativitza el fet que el Girona encara no hagi puntuat: “Per sobre de tot és un equip d’Aíto, que anirà millorant jornada a jornada. Els jugadors aniran agafant confiança i l’equip s’anirà construint. Tenen molts jugadors nous i com tots els equips d’Aíto un dia faran un clic, tot encaixarà i a partir d’aquí serà un equip molt difícil de defensar i d’atacar. Tant de bo no passi ara, però és qüestió de temps.”

LA PRÈVIA

Estic il·lusionat per vestir-me de curt i debutar a Fontajau, de jugar al costat d’en Marc i ser entrenat per Aíto
Pierre Oriola
L’Unicaja és un equip versàtil, que pot atacar de moltes maneres, i molt agressiu en defensa
Aíto García Reneses
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)