ACB

La Penya perd el control del partit a Madrid (96-79)

Els verd-i-negres han dominat de fins a 9 punts (41-50) però a la segona part s’han enfonsat

La Penya no s’ha cregut que podia donar la sorpresa a Madrid i tot i arribar a dominar de fins a nou punts ha perdut el control i els blancs només començar el tercer quart ja s’han posat per davant i després els verd-i-negres han perdut el control (96-79).

Al primer quart els verd-i-negres han començat dominant amb Kyle Guy com a referent amb 5 punts seguits. A ell se li ha sumat Ellenson i la sorpresa Kraag. Tot i dominar els blancs, amb 11 punts de Yabusele, s’han posat per davant (21-16). Però amb Kraag com a motor (5 punts seguits) la Penya ha liderat un parcial de 2-14 (23-30) després d’un triple del darrer fitxatge Jarrod Jones. Els blancs han tornat a retallar però l’explosió de Guy, amb cistelles impossibles, ha fet que el Joventut hagi tornat a agafar 8 punts de renda (32-40). Els verd-i-negres han agafat un màxim avantatge de 9 punts (41-50) però una mala gestió en l’últim minut ha fet que el partit quedés molt obert (45-50).

La sortida blanca ha estat explosiva amb un 9-2 i posant-se per davant (55-54). A la Penya li ha mancat intensitat i això ho ha aprofitat l’equip blanc per agafar quatre punts de renda al final del tercer quart amb una cistella de Deck al darrer segon amb badada defensiva verd-i-negre (69-65).La Penya ha perdut el control del matx i els blancs ho han aprofitat per trencar el partit a set minuts pel final (77-67). Un triple d’Hezonja absolutament sol ha sentenciat (80-67).