Lliga femenina

El Barça CBS supera el Cadí (47-42) en el primer duel català

Triomf del Barça CBS en el seu debut com a local en la Lliga Femenina, el primer duel català del curs a la competició estatal que decidia Anna Cruz amb un triple a 24 segons (45-42).

Peña a 5:30 sumava els primers punts del Cadí (5-2), que veia com Hamblin –13 punts a la primera meitat– liderava les locals a l’inici (5-0). Tunstull i Raventós capgiraven el marcador (5-6) mentre Peña feia el primer triple del partit (5-9) per completar el 0-9 amb què el Sedis agafava les regnes del partit per tancar el primer quart amb la màxima: 7-12. Koenen a 4:01 per la mitja part (19-26) establia la màxima (13-21).

El Barça CBS ajustava el marcador a 5:31 per acabar el tercer quart (28-30 Hamblin) i Jordi Acero demanava temps mort, després del qual Anna Cruz empatava a 30 i Marta Canella posava les locals per sobre completant el 8-0 (32-30), que trencava Strautmane de tres (32-33).

Rueda a 8:37 feia els primers punts de l’últim quart (38-35) al servei d’una antiesportiva sobre ella, que fallava els tirs lliures. Brotons a 7:00 sumava per les visitants a passada de Bahí (38-37) amb les locals en zona. La gironina a 3:33 en transició injectava confiança al Cadí des de 6,75 m (41-40) i Tunstull oberta tornava a posar el Sedis per sobre (41-42). Anna Cruz a 24,7 segons clavava el triple (45-42) i després de temps mort Bahí i Peña fallaven els tirs per empatar i Canella de tir lliure resolia el duel.