Eurocopa

El Cadí la Seu queda a dos tirs lliures del triomf

Bàsquet. Eurocopa. El conjunt d’Acero va tenir el triomf a les seves mans, però Pujol no va poder anotar en l’últim segon

Saragossa 56 Cadí la Seu 55

SARAGOSSA:Alonso (2), Lynn (4), Oma (7), Ortiz (12), Imani (8) –cinc inicial– Davinia, Fiebich (19), Lara (1) Carmen (3) i Zelnyte. 15/35 de 2. 4/14 triples (4 de Fiebich). 14/19 tirs lliures. 33 rebots (8 Ortiz i 6 Imani). 11 assistències (2 Lynn, Zelnyte). 58 de valoració (21 Ortiz i 15 Fiebich).CADÍ LA SEU:Georgina (3), Peña (20), Pujol, Strautmane (12) i Jewel Tunstull (13) –cinc inicial– Brotons (5), Koenen, Kostourkova, Kovacevic, Raventos (4). 7/32 de 2. 10/20 triples (6 Peña, 1 Brotons, 1 Ramette, 1 Raventos i Soler). 11/14 tirs lliures. 35 rebots (7 Pujol i 4 Tunstull). 9 assistències (2 Raventós, 2 Strautmane, 2 Ramette). 51 de valoració (22 Peña).PARCIALS:18-22, 10-13 (28-35); 19-9 (47-44) i 9-11 (56-55).

El primer partit de bàsquet europeu femení a Saragossa va acabar amb una Cadí la Seu vorejant la victòria. L’equip de Jordi Acero va tenir dos tirs lliures quan faltava un segon per concloure el partit, per endur-se la victòria, però Ariadna Pujol no va trobar l’encert final.

El primer període es va iniciar amb bon ritme, sobretot d’una Laura Peña que va realitzar un clínic en el tir exterior –6/6 en el tir de tres– i va avançar les catalanes en un primer quart amb molta anotació que Leonie Fiebich va ajustar amb un encert, també destacable, des de 6,75 (18-22).

En el segon període el ritme no va baixar i Elise Ramette va penetrar per inaugurar el marcador amb dos tirs lliures. Helena Oma i una gran defensa conjunta de les aragoneses van anar ajustant el marcador fins al tram final del quart (20-24). El poc encert per part dels dos conjunts va acabar amb el registre d’anotació des de la distància. Ramette, Reventós i Soler van posar la màxima de vuit punts (25-33). Es va arribar al descans amb un Cadí aprofitant les 10 pèrdues locals i la baixa puntuació blanca (28-35). Les lleidatanes van veure com el Casademont enduria la defensa i trobava l’encert a dalt (17-6) inicial que només Peña maquillava amb l’encert des de fora la pintura (45-41). En l’últim quart, el partit va entrar en un estira-i-arronsa des del tir lliure que va acabar amb un final amarg i ajustat per als interessos del Cadí. Dos errades finals de Pujol en el tir d’un punt van fer que el Casademont s’emportés el partit i consolidés la primera posició del Grup I de l’Eurocup amb un (2-0).