ACB

Cinquena derrota consecutiva del Baxi Manresa

Ha estat derrotat per 101-97 a la pista del Fuenlabrada

El Baxi Manresa ha encaixat la seva cinquena derrota de manera consecutiva a l’ACB en perdre per 101-97 a la pista del Carplus Fuenlabrada, que ha sumat el seu tercer triomf. Els manresans han fet un tercer quart molt dolent i han desaprofitat tota la feina que havien fet en la primera meitat, 44-50 al descans. Waczynski ha estat el màxim anotador dels del Bages amb 18 punts i 4 de 5 triples.

Els manresans no han tingut un bon inici de partit (9-3), però han començat a estar encertats en els triples i s’han posat per davant (12-16). La defensa ha deixat segones oportunitats i el Fuenlabrada les ha aprofitat per tornar a avançar-se en el marcador (37-32). Un temps mort del tècnic Pedro Martínez ha fet reaccionar al Baxi Manresa que amb un parcial de 0-11 s’ha posat per davant i han arribat als 7 punts de marge (40-47) per arribar al descans amb un 44-50.

El Baxi Manresa s’ha desfet en el tercer quart, encaixat un parcial d 6-0 d’inici i un altre de 15-2 en els últims minuts que l’han portat a perdre de 12 punts al final d’aquest període (75-63). En els darrers deu minuts els manresans han intentat tornar a entrar en el partit, han continuat lluitant i s’han apropat fins a només quatre punts amb un triple en el darrer segon (101-97).