Lliga femenina

El Cadí la Seu guanya a la pista del Tenerife (46-67) i suma el segon triomf

Trenca una ratxa de tres derrotes. Laura Peña destaca amb 17 punts

El Cadí la Seu ha sumat la seva segona victòria a la lliga femenina i ha trencat una ratxa de tres derrotes seguides al imposar-se a la pista del Tenerife per 46-67. El conjunt illenc és un rival directe en la zona baixa de la classificació, però les urgellenques han estat molt superiors des dels primers minuts. Laura peña ha estat la més destacada amb 17 punts.

En el primer quart el Cadí ha començat agafar avantatge (9-16), i en el segon ha consolidat el seu joc per arribar al descans amb un 20-28. Ha estat en el tercer quart quan les urgellenques han ampliat el seu avantatge fins als 19 punts (30-49) amb una bona defens ai l’encert en atac. Els darrers deu minuts el Cadí ha controlat el joc, ha arribat al seu màxim avantatge de 22 punts (40-62) i s’ha assegurat la victòria.