Més bàsquet

BÀSQUET / ACB

PRETEMPORADA

El Barça, més conjuntat

El conjunt blaugrana es desfà del CAI amb claredat en el primer amistós

L'equip és quasi el mateix, i això es nota tot i les absències

El Regal Barça va debutar en la pretemporada amb una victòria contundent contra el CAI Saragossa, equip que enguany torna a l'ACB. Amb l'absència dels mundialistes –Ricky, Navarro, Fran, Perovic i Lakovic– però amb bona part del bloc del curs passat –Mickeal, Ndong, Lorbek, Sada, Basile, Grimau...–, els blaugrana, més conjuntats amb un equip sense canvis, van dur la iniciativa en tot moment.

Basile, triples i lesió.

Grimau i després Basile, amb tres triples consecutius sense acusar el canvi de distància (6m75), van liderar l'estrebada inicial (20-7 en el primer quart). L'italià, però, no va poder acabar el partit per culpa d'una punxada a la zona del maluc i caldrà veure l'abast de la lesió. En el segon període, i amb el debut en el CAI de Pablo Aguilar (12 punts i 4/5 triples) –un dels nous fitxatges–, els aragonesos es van refer, i Xavi Pascual va haver d'aturar el matx per frenar la reacció (26-21). Un temps mort oportú, perquè els blaugrana van tornar a prémer l'accelerador i després de la represa, amb Lorbek i Mickeal molt actius, van trencar definitivament la resistència aragonesa. Sada va ser el màxim anotador blaugrana (13 punts), davant de Grimau (12), Lorbek (12), Basile (11) i Mickeal (10).

Xavi Pascual va fer jugar tothom, incloent-hi el grec Mihalis Kakiouzis, que fa la pretemporada amb els blaugrana. També van tenir minuts els joves del planter que treballen amb el primer equip: Joan Creus, Àngel Aparicio, Carles Marzo, Papa Abdoulaye i Dani Pérez. Aquest últim és nou jugador del Lleida però de moment es continua entrenant amb el Regal Barça.

Cap a Andorra.

Després d'aquest primer amistós, el Barça marxa avui a Encamp, on per segon any consecutiu farà l'estada de pretemporada. Els jugadors s'hi estaran fins al dissabte 4 de setembre.

REGAL BARÇA
86
CAI
57
REGAL BARÇA:
Sada (13), Grimau (12), Mickeal (10), Ndong (6), Lorbek (12) –cinc inicial–; Basile (11), Kakiouzis (4), Morris (5), Marzo (2), Creus (1), Pérez, Abdoulaye (4) i Aparicio (6)
CAI SARAGOSSA:
Riera (6), Miso (11), Toppert (2), Phillip (4), Chubb (7) –cinc inicial–; Marín (3), Cano, Aguilar (12), Rakocevic (2) i Szalay (10).
PARCIALS:
20-7, 15-18 (35-25); 26-14 (61-39) i 25-18 (86-57).
ÀRBITRES:
Amorós, Cardús i Mitjana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)