ACB

Ferrari ressuscita el Baxi Manresa contra el Baskonia (93-80)

El base italoamericà ha anotat 23 punts i ha impulsat el conjunt bagenc en els moments més delicats. El parcial de l’últim quart (27-18) també ha estat definitiu

Després de cinc derrotes consecutives a la lliga ACB, el Baxi Manresa s’ha retrobat amb una victòria de prestigi contra el Cazoo Baskonia (93-80). El retorn de Frankie Ferrari, en la seva tercera etapa al Nou Congost, ha estat providencial. El base italoamericà ha donat vida al conjunt bagenc en els moments més delicats i amb 23 punts, i 28 de valoració, i ha completat un partit per emmarcar per treure el conjunt bagenc de la cua de la classificació.

L’equip vitorià ha sortit en tromba, amb cent per cent d’efectivitat (2-12). Un temps mort de Pedro Martínez i l’entrada en pista de Frankie Ferrari ha donat més energia als locals i ha servit per activar la remuntada local. La major intensitat defensiva, la recuperació de pilotes i l’encert d’Adam Waczynski (8) han confirmat la reacció bagenca, que ha capgirat el resultat després d’una jugada de tres punts de Guillem Jou (25-22). L’aler de Llagostera tornava avui a la pista després de gairebé un any d’inactivitat per culpa d’una lesió al tendó d’Aquil·les del peu dret. Markus Howard ha tancat el parcial del primer quart en 25-24. En el segon, el Baxi ha allargat la dinàmica positiva i ha obert forat després d’un parcial de 6-0 (31-24). El Baskonia ha reaccionat (37-37), però amb Ferrari i Waczynski en pista l’equip bagenc ha tornat a prendre embranzida per arribat a l’equador amb avantatge (47-42).

El Baxi ha mantingut el domini després de la represa, amb diferències que han oscil·lat entre els 8 i els 2 punts en el tercer quart. En aquests 10 minuts hi hagut diverses alternatives, però el conjunt del Nou Congost ha pogut arribar al quart definitiu, amb 4 punts de renda (66-62). Amb bones accions del pivot Maik Kotsar, el Baskonia no ha tardat a empatar el duel (68-68). S’ha entrat en una fase d’intercanvi de cistelles fins que Ferrari ha tornat a revolucionar el joc de l’equip local. El base italoamericà ha anotat cinc punts consecutius i ha encarrilat el camí de la victòria (79-72). Joan Peñarroya ha demanat temps mort, però el Baxi anava embalat i amb dues recuperacions furgava en la ferida basca (83-72). El conjunt de Pedro Martínez no ha abaixat la guàrdia i ha aconseguit la màxima diferència a l’últim instant (93-80).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)