ACB

El Bàsquet Manresa supera l’etapa post-covid i manté el deute estructurat

La Junta General d’Accionistes aprova el tancament de l’exercici 2021/22 amb uns guanys que pal·lien les pèrdues provocades per la covid

La Junta General d’Accionistes del Bàsquet Manresa SAE ha aprovat el tancament de l’exercici 2021-2022 amb uns guanys que pal·lien les pèrdues provocades per la covid. El conjunt manresà ha superat l’etapa post-covid i manté el deute estructurat. La reunió per als accionistes s’ha celebrat dimecres al vespre i el president, Jordi Serracanta, i el Gerent, Carles Sixto, han explicat l’estat de la societat. La temporada passada va aconseguir compensar les pèrdues provocades per la pandèmia i es manté estabilitzat el deute, mentre que la previsió pressupostària per a aquesta temporada és de 3.400.000 euros.

La gestió i l’èxit esportiu de l’equip va permetre equilibrar les pèrdues que hi havia hagut per culpa de la pandèmia. El tancament del pressupost de la 2021/22 va generar un benefici de 218.237 euros, una xifra pràcticament calcada a les pèrdues de la temporada 2020/21, en què per culpa de la pandèmia els ingressos van quedar reduïts. El deute que la societat té amb els bancs està estabilitzat i estructurat. La xifra total ascendia a 30 de juny d’aquest any als 2.771.797,77 euros. Aquesta xifra es pagarà a llarg plaç i s’estima que pugui liquidar-se entre els propers 6 a 10 anys. La previsió de pressupost per a aquesta temporada 2022/23 és d’uns 3.400.000 euros, i hi ha la previsió de tancar amb superàvit un cop acabi el curs.

El president del Bàsquet Manresa, Jordi Serracanta, ha explicat: «L’entitat segueix fent passos per consolidar una situació econòmica d’estabilitat, com ha quedat palès en els resultats del darrer exercici econòmic. Gràcies al suport dels abonats, patrocinadors i institucions i a la bona gestió feta s’ha pogut superar l’etapa dura del Covid. La situació financera actual permet encarar el present i futur amb majors garanties sense oblidar-se de mantenir una gestió acurada i eficient».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)