Lliga femenina

El Barça CBS perd la imbatibilitat a casa contra el Casademont (54-64)

A l’equip blaugrana li ha faltat intensitat en la primera meitat (24-37) i la reacció en la segona ha arribat massa tard

El Barça ha vist com el Casademont Saragossa (54-64) estroncava la seva impressionant ratxa de victòries al Pavelló Juan Carlos Navarro. L’equip d’Isaac Fernández sempre ha anat a remolc del seu rival i tot i la reacció en la segona meitat s’ha quedat a les portes de culminar la remuntada. Amb aquesta derrota, la primera a casa del curs, el conjunt blaugrana es col·loca amb un balanç de 8-5.

La primera meitat ha estat de clar domini visitant. El Casademont ha tingut una millor posada en escena (5-14) i, amb una gran defensa, ha sabut mantenir i ampliar la renda fins al descans (24-37). El Barça ha tingut problemes per veure cistella. Ha cedit el control del rebot (14 i 25) al rival i no ha pogut jugar amb la velocitat que el caracteritza.

Després de la represa, el Casademont ha continuat jugant molt còmode. Tot li anava de cara i ha eixamplat les diferències fins als vint punts (29-49). A partir d’aquí, el conjunt blaugrana ha fet un pas endavant en defensa, ha capturat més rebots i gràcies al tirs lliures d’Anna Cruz i l’encert de Marta Canella ha pogut retallar el desavantatge a la meitat (41-51) abans d’afrontar el quart definitiu. La remuntada local ha prosseguit en el tram decisiu. Tres triples consecutius, dos de Viktoria Mircheva i un d’Itziar Llobet, ajustaven encara més el resultat (50-54). Aquí, però, s’ha acabat la reacció local. Al Barça li ha faltat clarividència en els últims minuts i el conjunt aragonès ha rematat la feina amb un últim parcial de 2-8 (54-64). La terrassenca Helena Oma (18 punts) ha estat la màxima anotadora del Casademont.