Eurolliga

Laprovittola està massa sol a la Fonteta de València (84-83)

Els blaugrana comparteixen ara el lideratge a l’Eurolliga amb quatre equips més, fet insòlit

El Barça, en el retorn de Kalinic i Tobey a la Fonteta de Sant Lluís (84-83), ha vist com el lideratge ara està compartit per cinc equips diferents, un fet molt insòlit a la jornada 15. Laprovittola, amb 28 punts i 6 triples, ha estat massa sol per intentar enfonsar el València a la Fonteta.

El matx ha arrencat amb un Laprovittola encertat amb dos triples seguits i un Vesely dominant dins la pintura (9 punts). Però després d’agafar un màxim avantatge de 7 punts (12-19) els valencians han reaccionat amb Webb (8) i Rivero (6«) castigant a la pintura per liderar un parcial de 14-2 (26-21). L’avantatge valencià s’ha mantingut fins al descans (41-38) amb Dulbjevic (7) agafant el relleu anotador dins la zona. Els blaugrana no han estat agressius ni competitius en una primera part on Mirotic només ha fet 4 punts i Higgins, que tornava, 2.

La sortida del tercer quart ha servit per veure l’exhibició de talent de Laprovittola amb un 2+1 i un triple juntament amb l’explosió de Mirotic per capgirar la dinàmica (43-48). Ha reaccionat el València amb un triple de Dubljevic empatant (48-48). El Barça però no ha estat dur en defensa (60-55) i Harper, amb una penetració espectacular a cistella passada, ha provocat el temps mort de Saras (69-62). E mateix Harper ha situat el màxim desavantatge pel Barça (71-62). Però quan pitjor estava tot ha ressorgit el Barça (72-69). Però ha estat un miratge perquè un triple de Radebaugh, un contracop de Jones i una cistella de Dubljevic semblava sentenciar amb un 7-0 (79-69). Però la remuntada blaugrana ha estat increïble i a 16 segons pel final Mirotic ha clavat un triple per posar pressió (81-80). Li han fet falta a Jones que ha anotat els dos tirs lliures (83-80). Laprovittola s’ha jugat el triple per forçar la pròrroga però ha fallat. Jones ha anotat un tir lliure (84-80) i Kalinic en l’últim segon ha anotat un triple intranscendent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)