Eurolliga

La més igualada de la història

Bàsquet. Eurolliga. El Barça, que divendres va perdre a València, està empatat en la part alta de la taula amb 10-5 amb quatre equips més: Madrid, Baskonia, Fenerbahçe i Mònaco

L’Eurolliga està vivint la temporada més igualada de la història. Ben a prop de l’equador de la fase regular i amb 19 jornades encara per davant, fins a cinc equips comparteixen la part alt i tres són de l’ACB: el Barça, el Real Madrid i el Baskonia. Els altres dos son el Fenerbahçe i el Mònaco. Deu victòries i cinc derrotes igualen els cinc equips, amb Olympiacòs seguint-los de ben a prop a una victòria i quatre equips a dos, Efes, Maccabi, Zalgiris i Estrella Roja, amb dos dels quals fora del tall dels play-offs en aquests moments de la temporada. L’absència dels equips russos, sobretot del CSKA, i la dispersió dels seus millors jugadors pels altres equips ha contribuït a igualar-ho tot. Les dobles jornades setmanals, les lesions, els viatges, el cansament i el desgast de les lligues estatals equiparen encara més una competició més imprevisible que mai. Tenint en consideració les últimes jornades, el Madrid és l’equip més en forma (8-2), seguit del Baskonia, Barcelona i Estrella Roja (7-3). El Fenerbahçe, que va començar molt fort, ha perdut combustible (5-5). L’Alba Berlín és l’únic amb un balanç de 0-10 i està despenjat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)