NBA

Ricky Rubio, cada cop més a prop de la seva reaparició

El base del Masnou ja va escalfar més de mitja hora a l’United Center en la prèvia dels Cleveland Cavaliers contra els Bulls i es preveu que pugui tornar a jugar a principis de gener, quan ja fa més d’un any que es va trencar els lligaments creuats del genoll

Ricky Rubio va entrenar més de mitja hora dissabte a la pista de l’United Center en els prolegòmens del partit dels Cleveland Cavaliers contra els Bulls (102-103) i veu cada cop més a prop el seu retorn a la competició més d’un any després de la seva lesió de lligaments creuats. Rubio va intensificant el ritme dels seus entrenaments i ha assegurat, en una conversa amb l’agència EFE, que el seu retorn “és a prop”. Si tot segueix com fins ara, hauria de tornar a la pista a principis de gener, segons va informar recentment el tècnic de los Cavaliers, JB Bickerstaff. El base del Masnou es va lesionar el 28 de desembre de 2021. En el tram final del quart període d’un partit dels Cavaliers contra els New Orleans Pelicans, va patir una torsió del genoll esquerre que va provocar la ruptura del seu lligament creuat. Als seus 32 anys, Rubio va començar un llarg procés de recuperació i comença a veure la llum el final del túnel. El jugador maresmenc forma part d’un dels equips més espectaculars d’aquesta temporada, uns Cavaliers que son quarts en la Conferència Est (23-14) i que compten amb una plantilla molt competitiva i completa.

Doncic, tercer partit del mes amb més de 50 punts

Els Dallas Mavericks d’un estel·lar Luka Doncic, que ha firmat el seu tercer partit de desembre per sobre dels 50 punts (51), i els Brooklyn Nets, que han celebrat la seva onzena victòria consecutiva, han tancat de la millor manera el 2022 amb triomfs contra els San Antonio Spurs (125-126) i els Charlotte Hornets (106-123), respectivament. Doncic s’ha convertit en el primer jugador de la història de la NBA amb més de 225 punts, 50 rebots i 50 assistències en el marge de cinc partits, segons dades de la lliga nord-americana. L’eslovè continua superant rècords i ja és el jugador dels Mavericks amb més partits per sobre dels 40 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)