Eurolliga

Saras Jasikevicius: “Parlar de canvi de xip és prematur”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, va afirmar que seria “prematur” parlar de “canvi de xip” al vestidor blaugrana després de les recents victòries a les pistes de l’Estrella Roja de Belgrad i del Reial Madrid.

“A Belgrad no vam estar tan bé. El caràcter demostrat pels cinc o sis jugadors que van possibilitar la remuntada va ser increïble, però ens van superar en moltes coses. El partit a Madrid va ser molt bo, però és una mica prematur parlar que hem canviat el xip”, va assegurar aquest dimecres el lituà. En la vigília del partit europeu de dijous al Palau Blaugrana contra el Virtus Segafredo Bolonya, Jasikevicius va subratllar la importància d’”oblidar” les recents victòries per sortir mentalment preparats contra “un equip que pot vèncer a qualsevol” i que “ja va derrotar el Reial Madrid i el Fenerbahçe”.

“És una alegria tenir el Virtus de tornada a l’Eurolliga. És una ciutat que viu el bàsquet com molt poques. Tenen molta experiència, tiradors amb punts a les seves mans i també els joves estan aportant”, va analitzar el preparador del Barça.

Preguntat per si Sergio Scariolo és un dels seus referents, el tècnic lituà va respondre que intenta “aprendre de tots”, encara que va admetre que “té molt mèrit guanyar tant amb la selecció de maneres diferents. Primer sent molt favorit i després sense ser-ho tant”.

Sobre el bon moment de l’escolta Cory Higgins, Jasikevicius va apuntar que “ja estava de tornada i ja havia fet molt bons partits abans” de l’Estrella Roja i el Reial Madrid. “Està en bona forma, però encara té una marxa més. Millorarà. Tant de bo segueixi sa”, va afegir l’entrenador del Barça sobre el jugador nord-americà.

Finalment, ’Saras’ va reconèixer que aquesta és una de les edicions més igualades de l’Eurolliga en els últims temps: “Així ho diu la taula. Has d’estar a l’altura d’aquesta competició. Si tens un parell de setmanes dolentes baixaràs moltes posicions. Aquí només compta el següent partit. Cal estar atents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)