ACB

La Penya, perjudicada per l’arbitratge, no està a l’alçada (85-75)

Els verd-i-negres han anat a remolc des del salt inicial amb Della Valle com a bèstia negra (26 punts)

La Penya ha cedit a la pista del Brescia on sempre ha anat a remolc (85-75) i demà podria perdre el liderat a l’Eurocopa. Els verd-i-negres han estat perjudicats per un arbitratge que no ha estat decisiu però que han descentrat a la Penya. Els de Carles Duran han trobat a faltar peces importants, com Ellenson (0 punts, 0 rebots i -5 de valoració en 18 minuts). DellaValle, el botxí (26 punts).

Els verd-i-negres han començat adormits i sense tensió i això ho ha aprofitat el Brescia per agafar ràpidament 9 punts de renda (26-17). Els italians, liderats per Della Valle (14 punts), han mostrat les mancances defensives dels de Carles Duran que mai han estat concentrats com s’ha demostrat als últims set segons de la primera part on ha rebut 2 cistelles per errors greus en defensa. Al descans 44-37.

Al tercer quart s’ha endurit el matx i els italians han agafat un màxim avantatge (50-39). La Penya ha reaccionat augmentant el nivell defensiu i s’ha situat a només un punt amb un triple de Parra (55-54). Els verd-i-negres s’han tornat a complicar la vida per errors propis, amb un arbitratge casolà i l’aparició de nou de Della Valle (62-54). Però ha despertat de nou la Penya 62-60 amb un triple de Vives i un contracop de Feliz. Però els de Duran els ha faltat un pas més i s’ha precipitat en moments claus i ho ha acabat pagant (70-62).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)