Eurolliga

CSKA, Zenit i Unics, un any més fora

Futur. El CEO de l’Eurolliga Marshall Glickman confirma que el curs vinent els equips russos continuaran sense jugar la màxima competició continental i que el Mònaco substituirà els de Moscou

El CEO –màxim executiu– de l’Eurolliga Marshall Glickman va explicar ahir en una entrevista al diari francès L’Equipe que el curs vinent els equips russos (CSKA Moscou, Zenit Sant Petersburg i Unics Kazan) no tornaran encara a la màxima competició europea. Glickman també va avançar que la plaça que deixa lliure el CSKA la tornarà a ocupar el Mònaco, un dels clubs que està en clara línia ascendent després del canvi en la propietat amb un multimilionari rus. A l’equip del Principat se li acabava aquest any la possibilitat de jugar. El primer any va entrar per haver guanyat l’Eurocopa 2021 i aquest any s’hi manté perquè va acabar entre els vuit millors del curs passat. Dels 18 clubs que hi ha en l’Eurolliga 13 tenen plaça fixa perquè són propietaris. Això vol dir que el CSKA és l’únic que hi entrarà quan s’acabi la guerra de Rússia amb Ucraïna. El cas del Zenit de Xavi Pascual i d’Heurtel i de l’Unics és molt diferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)