NBA

Els Cavaliers de Rubio guanyen els Bulls (97-89)

Els Lakers sumen una victòria de mèrit a la pista dels Warriors (103-109)

El Cavaliers del maresmenc Ricky Rubio han guanyat el Bulls per 97-89 i han sumat la seva sisena victòria consecutiva. El base d’El Masnou no ha anotat cap punt en els 17 minuts que ha estat en pista, però ha donat 5 assistències. Donovan Mitchell ha anotat 29 punts i ha agafat 10 rebots. En els Bulls ha destacat Zach LaVine amb 23 punts. El de Cleveland han anat per darrera en la primera meitat (40-49), i ha estat a partir del tercer període que s’han posat per davant.

Els Lakers han aconseguit una victòria de mèrit a la pista dels Golden State Warriors (103-109) en un partit on LeBron James ha tornat a ser baixa per molèsties en un turmell i Anthony Davis no ha estat en els seus números habituals. Els Lakers han tallat la mala ratxa de tres victòries seguides. Dennis Schroder ha estat el més destacat amb 26 punts, mentre que Anthony Davis s’ha quedat en 13. En els Golden State Jordan Poole ha estat el més productiu en atac amb 29 punts.

Els Philadelphia 76ers s’han imposar (98-101) a la pista dels Nets després d’un parcial final de 2-14, i liderats per Joel Embiid que ha fet 37 punts i 13 rebots. Els de Brooklyn, amb forces nous jugadors a l’equip han fet un bon partit, però no han aguantat fins al final. Mikal Bridges, que debutava, ha estat el més destacat dels locals amb 23 punts, però no n’ha anotat cap en el darrer quart.