ACB

El València falla el tir per eliminar el Madrid (86-85)

Els blancs havien perdut 13 punts de renda i en un final d’infart han tingut la sort de cara

El Madrid s’ha classificat per les semifinals de la copa després d’eliminar in extremis al València en un final d’infart on els valencians han errat el tir guanyador (86-85).

Els blancs han marcat el ritme del partit des del salt inicial arribant a dominar de 13 punts després d’un triple d’Hezonja (39-26). Però els valencians, liderats per Jones (12 punts) ha començat a retallar el desavantatge i un triple des de mitja pista de Prepelic al darrer segon ha deixat un 41-34 obert al descans.

A la segona meitat els blancs han fet una nova estirada (60-52) però els valencians s’han tornat a enganxar al matx (60-52). Ha estat en aquesta fase quan l’arbitratge ha tingut algunes decisions polèmiques a favor dels blancs. Tot i això una antiesportiva de Musa ha permès el Valènciaempatar el matx a 3 minuts pel final (79-79). Harper no ha fallat els tirs lliures després de rebre una falta i els de Mumbrú s’han posat per davant (79-81). El Madruid ha reaccionat i s’ha posat per davant. En un final d’infart amb 86-85 Jones ha errat una penetració i després Claver ha donat un cop de dits per anotar la icistella però clarament fora de temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)