ACB

La Penya fa embogir l’Olímpic i serà a semifinals (94-81)

Els verd-i-negres han fet una segona part impressionant en defensa i fent 33 punts al tercer quart

La Penya s’ha classificat per la semifinal de la copa on jugarà contra el Tenerife demà a dos quarts de 10 del vespre després d’una exhibició que ha donat al Baskonia a la segona meitat (94-81)

Els verd-i-negres han sortit pressionats fent molts errors i amb el Baskonia castigant cada vegada. Gedriatis amb 11 punts i Enoch (6) han fet molt mal i els vitorians han agafat 13 punts de renda. La reacció ha arribat amb l’entrada d’un Pau Ribas impressionant (32-32). Però dos tirs lliures errats d’Ellenson a set segons pel descans i un triple al darrer segon de Costello han deixat el matx complicat (35-42).

Al tercer quart ha començat llançat el Joventut amb una defensa agressiva que ha permès capgirar el resultat (47-44). Una cistella de Vives ha situat la màxima (61-55). El festival verd-i-negre ha continuat anotant 33 punt al tercer quart i agafant 11 punts de renda (68-57). L’únic recurs del Baskonia ha estat Howard però s’ha arriscat i ha comès la cinquena falta personal. Allà s’ha acabat el partit i ha començat la festa verd-i-negra que continuarà demà a semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)