ACB

El Girona, fil a l’agulla

Bàsquet. Aíto recupera els vuit jugadors dispersats pel món i prepara, amb el dubte oficial de Marc Gasol, el partit de demà a Màlaga

El Bàsquet Girona va reprendre dimecres l’activitat habitual després de molts dies limitat per les absències a causa de la finestra FIBA, que va provocar la convocatòria de fins a vuit jugadors de la plantilla amb les seves respectives seleccions, amb el debut del pivot tortosí Jaume Sorolla amb la selecció espanyola. Dimarts ja havia reunit la majoria dels seus efectius però faltaven els argentins Máximo Fjellerup i Pato Garino, que es van incorporar dimecres al grup després d’haver perdut a Mar del Plata contra la República Dominicana el bitllet per al mundial. Marc Gasol, de baixa per una lesió al peu en els últims partits, continua sent dubte. L’equip, que no juga des que va derrotar l’Obradoiro l’11 de febrer, afronta la preparació per al partit de demà a la pista de l’Unicaja (18 h), el flamant campió de copa, que omplirà el Martín Carpena amb 10.000 espectadors per celebrar el títol conquerit a Badalona.

El club, per un altre costat, dona el seu suport a l’11a Jornada de l’Esport Femení d’aquest diumenge a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)