Eurolliga

L’Eurolliga ha de decidir si obre la porta a Dubai

El projecte de l’emirat aportaria 150 milions en sis anys al negoci, però com a contrapartida exigeix tenir-hi un equip i organitzar dues finals a quatre (2025 i 2029)

El clubs propietaris de l’Eurolliga han de decidir abans de final de mes si aproven l’entrada en el negoci de Dubai, que aportaria 150 milions d’euros en sis anys però que com a contrapartida exigeix tenir un equip a la competició i organitzar dues finals a quatre (2025 i 2029), segons ha avançat RAC1 i Mundo Deportivo. Aquest serà l’únic punt de l’ordre del dia de la reunió de l’Eurolliga, formada pels 13 clubs propietaris, que es farà en la segona quinzena d’aquest mes.

Ja fa més d’un any que hi ha contactes entre els responsables del projecte i l’Eurolliga, però s’han intensificat en els últims mesos i fins i tot una delegació de la cúpula directiva i representants dels clubs van visitar Dubai a l’octubre per conèixer millor el seu nou soci potencial. Al capdavant del projecte hi ha Abdullah All Nabbodah, propietari del Dubai Basketball Club i un dels homes més rics de l’emirat. Els executius que estan portant bona part de la negociació són el bosnià Dejan Kamenjasevic i el serbi Djordje Djokovic, germà del tennista Novak Djokovic. Dubai aspira a disposar d’una invitació pel seu equip el curs 2024-25 i entrar com a accionista de ple dret l’any següent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)