FIBA Champions

Sis segons, triple i victòria

Bàsquet. FIBA Champions League. El Baxi Manresa remunta 18 punts a la pista del Bahçesehir turc i Harding sentencia

Bahçesehir 76 Baxi Manresa 77

BAHÇESEHIR:Boutsiele (23), Morgan (5), Smith (10), Baygül (2) i Hall (7) –cinc inicial–; Blazic (3), Sonsirma, Arslan (17), Gist (7) i Ozdemir (2). 14/33 de 2 punts. 13/31 triples (5 Arslan, 3 Boutsiele, 2 Smith i 1 Blazic, Gist i Morgan). 9/9 tirs lliures. 38 rebots (12 Boutsiele). 19 assistències (4 Smith). 87 valoració (38 Boutsiele).BAXI MANRESA:Jou (4), Robinson (12), Harding (22), Olumuyiwa i Dani Pérez –cinc inicial–; Badio (4), Dani Garcia (5), Steinbergs (5), Ferrari, Geben (6), Vaulet (10) i Waczynski (9). 14/35 de 2 punts. 10/22 triples (3 Harding, 2 Waczynski i 1 Robinson, Steinbergs, Vaulet, Geben i Dani Garcia). 19/21 tirs lliures. 31 rebots (6 Vaulet). 15 assistències (5 Steinbergs). 88 valoració (19 Harding).PARCIALS:20-13, 22-17 (42-30), 18-32 (60-62) i 16-15 (76-77).

Un espectacular triple de Harding a sis segons del final va donar una important victòria al Baxi Manresa a la pista del Bahçesehir turc (76-77). Amb aquest triomf els manresans van fer un gran pas cap a la classificació per als quarts de final de la FIBA Champions League i van eliminar el conjunt turc, que ja no té possibilitats.

El Manresa va protagonitzar un partit amb molts alts i baixos. Va començar amb un 11-0 i sense anotar cap punt en els primers sis minuts i mig, i va arribar a perdre de 18 punts (42-24) a un minut del descans. En el tercer quart es va refer, va trobar el camí de la cistella rival i es va posar per davant per primer cop (56-57). En els darrers deu minuts els turcs es van tornar a avançar, però Harding va agafar la responsabilitat en atac i va portar l’equip a la victòria.