FIBA Champions

El Baxi serà als quarts si perd de menys de 13 punts a Vílnius

Bàsquet. FIBA Champions League. El Rytas va superar el Bascheseir turc ahir (69-92) i obliga els manresans a defensar el ‘basket-average’ (82-69)

Dimecres vinent (20 h) el Baxi es jugarà, amb un coixí de 13 punts del partit del Nou Congost (82-69), el bitllet per als quarts de final de la competició europea a la pista del Rytas Vílnius. Ahir els lituans no van fallar a la pista del Bahçesehir turc, que continua sense guanyar cap partit. Els lituans van vèncer (69-92) amb molta solvència en la segona meitat, en què van tenir el seu rival controlat i van arribar a dominar de 17 punts (47-64). Fins a sis jugadors van anotar o superar els 10 punts, en un gran treball col·lectiu. Si els de Pedro Martínez perden de menys de 13 punts o guanyen, s’asseguraran poder disputar la penúltima ronda de la FIBA Champions League.

El Baxi Manresa és el vigent subcampió de la competició, després de perdre la temporada passada la final contra el Tenerife en la final a quatre que es va disputar a Bilbao. El tècnic Pedro Martínez focalitza tots els esforços, però, en l’ACB, tot i no renunciar a res. Dels vuit equips que estaran en els quarts de final, n’hi podria haver quatre de l’ACB. Ja tenen el bitllet el Tenerife, com a líder; l’Unicaja que també podria acabar primer, i això voldria dir que els manresans se’l podrien trobar en els quarts. I també passarà el Bilbao.

El Congost serà un infern

El Baxi Manresa ja s’entrena avui concentrat en el partit de dissabte contra el Betis, rival que té a una victòria que li permetria sortir del descens.

Basquet. Lliga Campions FIBA Top 16. Grup J

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Telekom Bonn 10 5 5 0 431 363
2 Baxi Manresa 8 5 3 2 393 389
3 Rytas Vilnius 7 5 2 3 407 424
4 Bahcesehir 5 5 0 5 373 428
  Quarts de final
Darrera actualització: 15-03-2023 19:45:03

El Prometey pren el lideratge al Joventut

A l’Eurocopa el Prometey ucraïnès no va fallar, va superar el Bourg francès (96-82) i es manté líder en solitari amb un triomf més que els verd-i-negres. Queden dues jornades, i al Prometey li queda jugar a la pista del Cluj-Napoca romanès, penúltim del grup, i rebre el Venècia. La Penya va precisament a Venècia i tancarà contra el Lietkabelis lituà a Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)