Lliga femenina

El Cadí la Seu trenca el Barça CBS en el tercer quart i s’endú el derbi (75-55)

El Cadí la Seu d’ha endut el derbi de la lliga femenina contra el Barça CBS (75-55) i fa un pas endavant en les seves aspiracions d’assegurar-se accedir al play-off pel títol. Ariadna Pujol ha tornat a la Seu amb el conjunt blaugrana després d’una llarga trajectòria al conjunt de l’Alt Urgell. Raventós (16) i Tunstull (15) han estat les màximes anotadores del conjunt local i Canella (13), de les visitants. El Barça, que a la mitja part guanyava per 37-41, s’ha ensorrat a partir del tercer quart davant la consistència defensiva i l’eficiència atacant rival i tan sols ha anotat14 punts (8+6) en els dos darrers quarts

El primer quart ha estat igualadíssim i els atacs han passat la mà per la cara a les defenses. Les visitants l’han tancat amb dos punts de marge (22-24) i rendibilitzant el seu millor percentatge de tirs de camp –8/13 per 8/19 de les locals– i el domini del rebot: 10 per 5. Les defenses i els errors han sigut més evidents en el segon quart (15-17). Les d’Isaac Fernández han marxat de 7 punts amb un parcial de 2-12 ben impulsades per Anna Cruz (32-39) i el Cadí ha reduït fins al 37-41 de la mitja part.

El Cadí, però, ha fet un pas endavant en defensa i el Barça s’ha ennuegat en atac en el tercer quart, amb només 8 punts: 21-8. El conjunt de Jordi Acero ha començat a capgirar la truita amb un parcial de 9-1 (46-42). Un triple de Bahí (56-45) ha acabat de constatar el gir escènic del partit, que al Barça se li estava esmunyint davant d’un rival molt més sencer i amb atacs estructurats que penalitzava el desgavell blaugrana (58-49). Un 4-0 de parcial rubricat amb safata fàcil en contraatac de Raventós en el darrer quart ha obligat a Isaac Fernández a demanar un nou temps mort. La sagnia, però, ha prosseguit (64-49). El Barça ha trigat gairebé sis minuts a anotar en l’últim quart (66-51) i ja no ha tingut esma per qüestionar la superioritat del Cadi la Seu.