Lliga femenina

El Cadí fa un bon cop de puny

Lliga Femenina. El Barça manava en la mitja part (37-41), però les locals reaccionen a partir de la defensa i esborren les blaugrana

Cadí la Seu 75 Barça CBS 55

CADÍ LA SEU:Raventós (16), Bahí (5), Ramette, Strautmane (7) i Tunstull (15) -cinc inicial-; Watts (5), Kovacevic (10), Brotons (2), Soler (2) i Vucevic (6). 19/31 de 2. 9/31 triples (3 Raventós). 10/14 lliures. 33 rebots (5 Kovacevic, 5 Strautmane). 21 assistències (9 Ramette). 97 de valoració (19 Raventós).BARÇA CBS:Anderson (10), Canella (13), Rakovic (8), Cruz (6) i Hamblin (8) -cinc inicial-; Pujol (3), Rueda, Guerrero (4), López (3) i Mircheva. 16/36 de dos. 4/20 triples (2 Anderson). 11/13 lliures. 34 rebots (7 Anderson). 15 assistències (5 Cruz). 56 de valoració (15 Canella).PARCIALS:22-24, 15-17 (37-41); 21-8 (58-49) i 17-6 (75-55).

El Cadí la Seu es va endur el derbi de la Lliga Femenina contra el Barça CBS (75-55) i fa un pas endavant en les seves aspiracions d’assegurar-se accedir al play-off pel títol. El Barça, que en la mitja part guanyava per 37-41, es va ensorrar a partir del tercer quart i tan sols va anotar14 punts (8+6) en els dos darrers. El primer parcial va ser igualadíssim i els atacs van passar la mà per la cara a les defenses (22-24). L’esperit defensiu va ser més evidents en el segon (15-17). Les d’Isaac Fernández van marxar de 7 punts amb un parcial de 2-12 ben impulsades per Anna Cruz (32-39) i el Cadí va reduir fins al 37-41 de la mitja part. El Cadí, però, va fer un pas endavant en defensa i el Barça es va ennuegar en atac. El conjunt de Jordi Acero va capgirar la truita amb un parcial de 9-1 (46-42). Un triple de Bahí (56-45) va acabar de constatar el gir escènic. Al Barça se li estava esmunyint el partit davant d’un rival molt sencer i amb atacs estructurats que penalitzava el desgavell blaugrana (58-49). Un 4-0 de parcial rubricat amb safata fàcil en contraatac de Raventós en el darrer quart va obligar Isaac Fernández a parar de nou el duel. La sagnia, però, va prosseguir (64-49). El Barça va trigar gairebé sis minuts a anotar (66-51) i ja no va tenir esma per remuntar.