ACB

El Joventut desapareix de Gran Canària (100-88)

Els verd-i-negres, que dominaven d’11 punts (31-42), han perdut el control (71-54)

La Penya, a qui han xiulat cinc tècniques i han expulsat a Carles Duran, ha perdut a la pista del Gran Canària (100-88) i perd la sisena posició perquè els canaris han empatat a victòries amb els verd-i-negres però li té el bàsquet-average. Ferran Bassas, -5 al descans, no ha tingut el dia. La Penya i el Gran Canària es podrien tornar a trobar el 26 d’abril en una hipotètica semifinal de l’Eurocopa a partit únic al Gran Canària Arena.

Els verd-i-negres han començat amb poca tensió i això ha permès que el Gran Canària, que a Badalona havia començat amb un 5-23, fes un inici semblant amb tres triples seguits (10-2). Però l’entrada de Tomic ha retornat el domini dins la pintura i juntament amb Feliz i Parra han capgirat la dinàmica provocant els nervis canaris amb tècnica inclosa al tècnic Víctor García (31-42 després d’un triple de Guy). Al descans però la Penya podria haver marxat amb més avantatge (41-46).

La sortida del Joventut ha estat inacceptable amb un parcial de 14-2 que ho ha canviat tot (48-46). La Penya ha perdut el control del partit, s’ha precipitat i això ha fet que els canaris s’hagin fet els amos i senyors del matx (71-54) després d’una tècnica a la banqueta de la Penya. Allà s’ha acabat el partit perquè el Joventut no ha estat a l’alçada de les circumstàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)