Lliga femenina

El Cadí La Seu fa contra l’Araski el pas cap al ‘play-off’ (83-64)

El Cadí La Seu ha fet el pas clau per assegurar l’accés al play-off, encadenar contra l’Araski la sisena victòria (83-64). I això que en el primer quart pintaven bastos, amb un 13-29 en el marcador, però les urgellenques se n’han refet bé després i han acabat guanyant amb molta comoditat.

L’Araski ha entrat molt millor al partit. Ha manat sempre en el primer quart, amb un 6-18 contundent a mig període. Lluny d’eixugar-se, la diferència s’ha anat eixamplant, fins a tancar el primer quart amb un inesperat i cridaner 13-29 –amb 10 punts de Van den Adel i 10 més de White– que complicava molt les coses per a les urgellenques.

La reacció del conjunt de Jordi Acero en el segon quart ha estat contundent. A partir d’una millora defensiva per rebaixar el ritme de puntuació de les basques, un parcial de 12-0 ha dut el partit al -3 (32-35,, a 4:23 del descans), i l’equip ha estat capaç d’arribar a mig partit manant ja en el marcador (41-40). Les visitants han tancat el segon quart amb només 11 punts (28-11).

L’Araski havia abaixat el ritme en el segon quart i ha acabat de frenar en el tercer, que ha acabat amb només 9 punts (22-9), cosa que ha permès a les urgellenques agafar una renda ja molt còmoda (63-49). L’últim quart ha tingut poca història, perquè l’Araski ja havia dimitit i el Sedis ho ha tingut còmode. Watts (20 punts i 6 triples per a 25 de valoració) i Júlia Soler (14 punts i 24 de valoració), les més destacades.