ACB

Un monstruós Feliz enfonsa el València (85-70)

El base dominicà assumeix galons amb 12 punts quan el partit estava més calent

La Penya, amb la baixa confirmada pel què resta de la temporada de Pau Ribas amb un esquinç de turmell de tercer grau i també sense Brodzianksy -gastroenteritis-, ha superat el València (85-70) en un partit brillant i amb un final d’infart on Feliz, amb 20 punts, ha estat decisiu en aquesta fase on ha anotat 12 punts claus.

Els verd-i-negres han sortit molt intensos per intentar igualar el joc físic del València, ja eliminat de l’Eurolliga. El primer temps ha estat amb diferències mínimes fins al tram final on la Penya ha fet una petita estirada amb Parra com a gran referent amb 10 punts (37-32).

Els verd-i-negres han arrencat el tercer quart amb un nivell de joc molt alt sobretot defensiu amb Parra de líder i Mumbrú canviant els cinc jugadors de cop (46-34). Els valencians han reaccionat i s’han tornat a posar dins el partit (55-53). Només arrencar el darrer quart un triple de López-Arostegui ha capgirat el resultat (58-59). Els valencians s’han mantingut per davant fins un triple d’Ellenson (68-66). Un altre triple de Feliz ha donat més avantatge i una penetració del base del dominicà ha situat 7 punts de renda (77-70 a 2:53 pel final). Feliz no ha frenat i ha sentenciat amb dos tirs lliures (85-70).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)