ACB

La Penya abusa del Bàsquet Girona (92-64)

Els verd-i-negres han estat molt superiors a l’equip gironí amb rècord de públic 11.564

La Penya s’ha endut el derbi contra un Bàsquet Girona (92-64) a qui ha dominat des del salt inicial a la festa del bàsquet català amb rècord aquest curs al Palau Olímpic amb 11.564 espectadors. Tomic ha fet 21 de valoració sense fer cap cistella: 3 tirs lliures, 8 rebots i 7 assistències.

Els verd-i-negres han marcat un ritme alt, amb molta intensitat i els de Carles Duran han agafat ràpidament més de 10 punts de diferència abans del final del primer quart (23-11). Marc Gasol ha estat ben tapat i els verd-i-negres amb constants rotacions no han baixat el ritme aprofitant el desencert en el triple (1/11). L’entrada de Tomic ha servit per veure la millor Penya repartint assistències per un bon espectacle. La diferència s’ha disparat per sobre els 20 punts (39-17). Abans del descans tres triples seguits del Bàsquet Girona amb Colom com a referent, ha reduït la diferència (43-30). Al descans 47-32. Taylor, màxim anotador de l’equip gironí (15,1 punts de mitjana) , portava 0 punts al descans.

A la tercer quart s’ha mantingut la mateixa tendència i tot i el despertar de Taylor la Penya ha tingut sempre el partit sota control. La mala notícia ha estat la lesió d’Okeke que demà té la final de la LEB Plata contra el Tizona i a qui s’han endut a l’hospital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)