ACB

Victòria sense bon joc

Bàsquet. ACB. El Barça s’imposa a la pista del Granada i manté el lideratge. Debuta el jove de 16 anys Jakucionis i anota un triple

Coviran Granada 55 Barça 70

GRANADA:Bropleh (11), Renfroe (5), Ndoye (5), J. Díaz i C. Díaz –equip inicial–; Caicedo (5), Moore (2), Niang (5), Costa (16), Tomàs (3) i Iriarte (2). 14/39 de 2 punts. 5/22 triples (2 Costa). 12/20 tirs lliures. 30 rebots (7 Niang i J. Díaz). 6 assistències (2 Renfroe i Caicedo). 47 de valoració (16 Niang)BARÇA:Sanli (10), Paulí (5), Satoranky 10), Kuric (9) i Mirotic (13) –equip inicial–; Martínez, Laprovittola (2), Tobey (8), Jokubaitis (2), Nnaji (3), Kalinic (5) i Jakucionis (3). 21/33 de 2 punts. 7/30 triples (2 Kuric i 1 Paulí, Sanli, Kalinic, Mirotic i Jakucionis). 7/13 tirs lliures. 46 rebots (8 Nnaji). 19 assistències (6 Laprovittola). 77 de valoració (18 Mirotic).PARCIALS:7-22, 16-10 (23-32), 15-16 (38-48) i 17-22 (55-70).

El Barça va guanyar a la pista del Coviran Granada (55-70) en un partit en què no va fer un gran joc, però que li va servir per mantenir-se al capdavant de la classificació. Els blaugrana, que tenien diverses absències per lesions, van jugar a ràfegues, van cometre errades, però també van tenir minuts de molt d’encert. Va debutar en la lliga el jove lituà de 16 anys Kasparas Jakucionis, que va jugar l’últim mig minut de partit i va anotar un triple.

El Granada va començar el partit anotant un triple, però després el Barça va fer un parcial de 0-18 mostrant un gran encert en atac. Va arribar a una màxima diferència de 15 punts (3-18) que va mantenir fins al final del primer quart. El partit va canviar totalment en l’inici del segon període. Els blaugrana van estar negats en atac, van fallar força triples, van perdre moltes pilotes i els granadins van fer un parcial inicial de 10-0 (17-22). El Barça es va refer una mica amb 6 punts seguits i va arribar al descans amb 9 punts d’avantatge, 23-32.

En la segona meitat els blaugrana van continuar manant en el marcador i pràcticament sempre van mantenir una diferència al voltant de 10 punts que els donava tranquil·litat. A quatre minuts del final van tornar a situar-se amb 15 punts d’avantatge (47-62), i van mantenir la diferència fins al 55-70 final.