ACB

El despatx Barceló-Balanzó redactarà el projecte d’ampliació del pavelló del Nou Congost

El despatx barceloní Barceló-Balanzó ha elaborat l’estudi guanyador per tirar endavant el projecte de modernització, millora i ampliació del pavelló del Nou Congost, segons ha avançat Ernest Macià, de Catalunya Ràdio. Aquest despatx, que disposarà de sis mesos per redactar el projecte, ja va ser l’encarregat del Palau d’Esports de Catalunya, que es va fer a Tarragona en motiu dels Jocs del Mediterrani.

L’Ajuntament de Manresa va obrir el concurs per a la redacció del projecte de modernització, millora i ampliació del pavelló del Nou Congost a l’agost de l’any passat. Amb aquestes millores, el pavelló bagenc es convertirà en un dels grans equipaments de Catalunya, només superat pel Palau Sant Jordi, el Palau Olímpic de Badalona i el Palau Blaugrana. El Nou Congost, inaugurat el 1992, augmentarà en 1.500 localitats les 5.000 que té ara mateix i serà juntament amb el Barris Nord de Lleida un pavelló de nivell pel bàsquet català. El president del Baxi Manresa, Jordi Serracanta, té clar que és un pas clau per al futur de l’entitat: “L’ampliació del Nou Congost és imprescindible a nivell esportiu, econòmic i social. No podem visualitzar l’entitat sense tenir aquest nou equipament. Ha de ser més confortable.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)