ACB

Desfeta del Baxi Manresa a Saragossa (99-88)

L’equip bagenc ha encaixat un parcial de 35-15 en el tercer quart, però ha replicat amb 15-30 en els últims 10 minuts

El Baxi Manresa ha vist frenada la bona dinàmica de les últimes setmanes i ha caigut amb contundència a la pista del Casademont Saragossa (99-88) en el partit pendent de la 28a jornada. L’equip bagenc ha patit una greu desconnexió en el tercer quart (35-15) i ha perdut tota possibilitat de victòria. Amb aquesta derrota, el Baxi continua amb un triomf de marge respecte a la zona de descens.

La posada en escena ha estat marcada pels tres triples consecutius de Dani Pérez, que han obert la primera escletxa (6-16). El tècnic del Casademont ha aturat la dinàmica amb un temps mort i el seu equip ha reaccionat per ajustar el resultat abans de tancar el primer quart (22-24). A l’inici del segon, Hlinason ha marcat territori en la pintura i el Saragossa ha passat prendre el comandament (39-30). L’equip bagenc no acabava d’ajustar bé la defensa i si la derrota a la mitja part no era més gran (49-43) ha estat per la pèssima sèrie dels locals en els tirs lliures, amb 7 de 18 (39%).

El tercer quart ha estat nefast pels interessos dels de Pedro Martínez. Li ha costat molt veure cistella i en defensa ha estat incapaç de frenar l’embranzida saragossana, sota la batuta de Howard Sant-Roos. El Casademont ha anotat un parcial de 35-15 i s’ha escapat per un contundent 84-58. Ja en l’últim quart, el Baxi ha arribat a perdre per 28 punts de diferència (88-60), tot i que amb un últim parcial de 15-30 ha maquillat el resultat final.