Eurolliga

Faran la volta al món

Bàsquet. Eurolliga. Dures imatges de la batalla campal en el Madrid-Partizan, que acaba suspès amb mal perdre blanc

El señorío blanc va quedar ahir tacat a ulls de tot Europa en unes imatges que faran la volta al món. El Madrid estava sent torejat pel Partizan i va tenir un mal perdre. A 1:40 per acabar Llull va fer una antiesportiva dura a Punter que va desencadenar una batalla campal. Amb una tremenda agressió de Yabusele –qui ja té capítols dignes de sanció com ara escridassar un àrbitre al Palau Blaugrana i tocar-se els testicles a Vitòria anant al vestidor mirant el públic– a Exum al més pur estil pressing catch. Hi va haver tanta gent implicada en la batalla que els àrbitres van decidir donar per acabat el matx. El Partizan situa el 0-2 i ara els de Zeljko Obradovic tindran dues oportunitats a l’Stark Arena davant de 18.000 persones, on hi haurà un ambient molt hostil.

El Barça ha de situar el 2-0

Assegurar el 2-0 abans de visitar el Zalgirio Arena és missió clau per no haver d’estar obligats a guanyar a l’infern lituà. El Barça juga el segon assalt (20 h, DAZN), però Abrines avisa que no es pot agafar com a referència el primer partit (91-69): “No crec que la diferència entre el Zalgiris i el Barça sigui de més de 20 punts. Sabem que sortiran més agressius i amb més intensitat; com a mínim haurem d’igualar-la.” L’estadística fins ara deixa clar que el Barça ha superat l’eliminatòria dels quarts de final després de guanyar el primer partit de la sèrie en cinc de les set ocasions que ha arrencat la sèrie guanyant des del curs 2008/09, quan les eliminatòries van passar a ser al millor de cinc partits. Les dues ocasions en què no van passar va ser contra Olympiacòs el 2015 (1-3) i el Panathinaikòs el 2011 (1-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)