Eurolliga

El Barça situa el 2-0 i s’acosta a la ‘Final Four’ (89-81)

Els blaugrana han trencat un partit travat a 2:45 minuts pel final amb un triple de Jokubaitis (85-78)

El Barça és a un triomf de la Final Four de Kaunas després de tornar a superar el Zalgiris (89-81) en el segon assalt dels quarts de final. Els blaugrana han patit més que el primer partit però gràcies a un Vesely impressionant (26 punts i 33 de valoració) ha acabat sentenciant.

Els lituans han començat manant en el marcador amb un joc sòlid i ordenat en atac i agressivitat defeniva. No ha estat fins un triple d’Abrines que ha servit per canviar la dinàmica (14-12). Tot i això el Zalgiris s’ha tornat a posar per davant amb un Ulanovas assumint el lideratge dels seus amb 8 punts i 10 de valoració. Al minut 11 per culpa de les faltes personals de Sanli ja havien jugat els 12 jugadors disponibles per Saras. Al descans un ajustat 45-44 amb 8 assistències i 18 punts i 24 de valoració de Vesely com a referents.

Al tercer quart dos triples de Mirotic semblaven encarrilar el matx (55-49). Però l’aparició de Brazdeiskis ha complicat un altre cop el matx (60-61). Smits ha continuat posant pressió amb dos triples més (74-73) però els blaugrana han trobat referents per agafar el relleu de Vesely. Un triple de Jokubaitis a 2:45 minuts pel final han sentenciat (85-78).