ACB

El Baxi lluita fins al final

ACB. Els manresans disposen d’un atac per guanyar o empatar a només disset segons del final, però perden la pilota

Surne Bilbao 80 Baxi Manresa 76

SURNE BILBAO:Smith (28), Radicevic (7), Sulejmanovic (8), Rabaseda (4) i Tsalmpouris (4) –cinc inicial–; Andersson (2), Reyes (4), Kyser (9), Barandalla (2), Ubal (10) i Rosa (2). 16/30 de 2 punts. 11/32 triples (6 Smith, 2 Sulejmanovic i 1 Radicevic, Reyes i Ubal). 15/17 tirs lliures. 42 rebots (6 Kyser, Sulejmanovic i Tsalmpouris). 9 assistències (4 Smith). 85 valoració (32 Smith).BAXI MANRESA:Harding (21), Badio (10), Vaulet (2), Geben (10) i Pérez (4) –cinc inicial–; Robinson (17), Waczynski (7), Garcia, Olumuyiwa (3), Jou, Steinbergs i Ferrari (2). 27/53 de 2 punts. 2/15 triples (2 Harding). 16/20 tirs lliures. 34 rebots (6 Robinson). 14 assistències (7 Pérez). 80 valoració (19 Harding i Robinson).PARCIALS:24-14, 12-19 (36-33), 25-22 (61-55) i 19-21 (80-76).

El Baxi Manresa va perdre a la pista del Surne Bilbao per un ajustat 80-76 en un partit en què va disposar d’un atac per guanyar o empatar –perdia de dos punts–, a 17 segons. Els manresans, però, van perdre la pilota, van fer falta i van ser derrotats. El conjunt del Bages va arribar a perdre de 14 punts (29-15) en l’inici del segon quart, però va saber ajustar el partit, arribar al descans amb un 36-33, i es va posar al davant en el tercer període (46-50). Malgrat la reacció del conjunt basc (67-59), va lluitar per la victòria fins al darrer instant, però va acabar perdent.