ACB

QUINO COLOM

BASE DEL BÀSQUET GIRONA

“No volem dependre d’altres resultats”

“Volem que Fontajau torni a vibrar i veure l’equip jugar bé després del pitjor partit”

“L’hem de saber gestionar. Més que pressió, tenim la responsabilitat d’oferir el 100%”

El Bàsquet Girona arriba a les tres últimes jornades pendent de confirmar la continuïtat en l’ACB i amb una cita clau, demà, que faria bé de no desaprofitar. En parla un dels referents, Quino Colom, després d’una derrota contra el Tenerife decebedora sobretot per la imatge de l’equip, sense esma ni energia.

Se’ls va escapar la primera oportunitat. El rival era exigent, però tampoc van estar gaire bé.
Més enllà que sabíem que era molt difícil, perquè el Tenerife fa molts anys que juguen junts i fent-ho molt bé –només s’ha de veure la classificació de les últimes temporades–, la veritat és que vam estar força malament en el que depenia de nosaltres. En activitat i en actitud. Ens faltava parlar, connectar. Crec que és el pitjor partit a casa. Pel resultat, però també per l’energia mostrada. S’ha de canviar, perquè dimarts hi ha partit, hi ha una altra oportunitat, i volem acabar bé l’any.
Quines raons troba per haver estat malament? S’havia parlat molt de dimarts, però la feina ja s’hauria pogut resoldre.
No se sap gaire bé. És clar que no vam ser capaços de fer la feina i és una pena, perquè a Fontajau sempre havíem lluitat. Guanyant o perdent, l’afició sempre havia sortit contenta amb l’esforç de l’equip. Entenc que no puguin estar del tot contents amb el partit contra el Tenerife, perquè nosaltres no ho estem gens.
De dimarts no es pot escapar?
Sí, és l’oportunitat més gran que tenim. No volem dependre d’altres resultats. Volem dependre de nosaltres, fer-ho de la millor manera possible i, sobretot, que Fontajau torni a vibrar i a alegrar-se de veure l’equip jugar bé. I guanyar.
Necessiten l’ajuda de l’afició per superar el Betis?
Ells hi han estat sempre, a les verdes i a les madures. Segur que vindran a totes, sabent que és un partit molt important. Els estem molt agraïts pel suport que ens donen. Esperem que dimarts això s’ompli i es pugui gaudir molt.
També hi haurà pressió. Tem que massa?
No. Estem jugant a bàsquet i és la nostra feina. Hem de saber gestionar la pressió de la millor manera. És una pressió relativa. Gaudim jugant i crec que el que tenim és més una responsabilitat, fer el nostre 100% i lluitar al màxim.
El Betis ha millorat.
Sabem que el Betis és un equip que, tot i que està per sota, últimament està jugant molt millor i està guanyant molts partits, i per a ells també és una gran oportunitat. És un partit clau. A veure si des del principi podem deixar les coses clares i podem guanyar aquest partit.
Contra el Tenerife, Taylor no va jugar i Marc Gasol, ben poc. És vital que tornin?
Veurem com estan; no ho sabem. Depèn de l’evolució, del seu estat físic. És evident que són jugadors molt importants per a nosaltres i tant de bo que puguin jugar, però no crec que hàgim de buscar excuses. Els que hi siguem, hem de jugar al 100% i anar a buscar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)