Lliga femenina

Laura Antoja serà l’entrenadora de l’Spar Girona la temporada vinent

L’Uni Girona ha anunciat avui que Bernat Canut, que ha estat el tècnic de l’Spar Girona aquesta temporada, no seguirà al club el curs vinent i que Laura Antoja (Mataró 1977), que era la segona entrenadora i que ja ho havia estat amb Alfred Julbe i que també havia estat jugadora de l’entitat, es farà càrrec del primer equip. Canut va signar per una temporada, en la qual l’equip va aixecar la Supercopa, però després els resultats no van ser els desitjats i l’entitat ha decidit no renovar-lo.

Laia Palau, la directora esportiva de l’Spar Girona, ha fet l’anunci. “Primer de tot agrair al Bernat la seva dedicació en aquest any tan complicat. És una gran persona amb molt bon caràcter. Però el tram final ha marcat la nostra decisió. Ja vaig avançar que havíem d’analitzar moltes coses i hem decidit que volíem canviar, perquè tenim nous objectius”. “Canut ha sigut molt sincer i tenia clar que el què ha passat en la temporada, podia passar-li factura i ja sabem que els entrenador son els que acaben pagant els plats trencats. Ell està trist perquè segur que tenia ganes de continuar”, hi ha afegit Palau: “És molt elegant, toca de peus a terra i era conscient que això podia passar.” Palau ha admès que haver caigut en els quarts de final de la Lliga Femenina ha estat un dels detonants “en una temporada decebedora”. La directora esportiva ha remarcat que la decisió ha estat presa per tots els estaments del club, des de la direcció tècnica a la junta directiva.

Respecte d’Antoja, n’ha explicat els motius: “Arriba el 2009 com a jugadora, ha estat també fisioterapeuta i quan la fitxem d’assistent de l’Alfred Julbe, ja vam tenir una visió clara de club perquè agafés experiència i s’acabés de formar.” Palau està convençuda de la vàlua d’Antoja: “Ha demostrat que sap estar, que sap encaixar i per nosaltres és una alegria acompanyar-la en aquest últim pas.”

Antoja, per la seva banda, s’ha mostrat lògicament molt il·lusionada amb el repte: “Primer, agrair la confiança de tot el club. Sé que és una decisió que prenen entre tots i que em vaig rumiar i vaig acceptar sabent el que comporta. Per mi és una responsabilitat gran de cara a la ciutat de Girona, al públic, perquè sé què significa jugar a Fontajau; de cara al club i els objectius que té a nivell de resultats. Sé on hem poso. És una il·lusió molt gran que entomo preparada i, sobretot, amb moltes ganes de treballar. Hem d’aconseguir que les jugadors s’impliquin com s’implica el club i la ciutat i que visquin això. El meu repte és aconseguir un joc que faci aixecar el públic de Fontajau, en què la jugadora se senti lliure i puguem disfrutar dels talents que fitxarà el club. Els objectius son aconseguir una plaça per l’Eurolliga i aspirar a tot des del primer dia.” Antoja serà l’entrenadora una dècada després que Anna Caula dirigís l’equip: “Tan de bo no hagués passat tan de temps. L’Anna és una de les pioneres en la primera divisió i un referent molt important. N’hi han moltes d’altres i esperem que n’hi hagin moltes més”.

Respecte del projecte, del qual va avançar que “ja hi ha molta feina feta”, no va voler entrar en detalls: “No puc parlar-ne gaire però ja sabeu que aquí a Girona es fan bones plantilles. Les jugadores que vindran tenen talent i qualitats i es tracta que el puguin desenvolupar. És un equip que pot aspirar a tot i vull disfrutar veient-lo jugar”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)