ACB

Mirotic (40 de valoració) fulmina l’Obradoiro (94-77)

Jan Vesely, amb dolor lumbar agut, ha hagut d’abandonar la pista

El Barça ha superat l’Obradoiro (94-77) gràcies a un tercer quart fulminant anotant 33 punts amb 15 punts de Mirotic sense error en aquest període (2/2 de dos, 3/3 triples i 2/2 lliures). El montenegrí ha acabat amb 40 de valoració en 21 minuts de joc. La part negativa ha estat les molèsties de Jan Vesely que, amb dolor lumbar agut, ha hagut de deixar el matx.

Els gallecs han reaccionat amb un parcial de 2-9 passant del 13-12 al 15-21 amb Blazevic dominant dins la pintura (7 punts) i Robertson (5) com a grans referents. La igualtat s’ha mantingut fins al descans (35-32) amb Nnaji agafant protagonisme amb intensitat i Mirotic agafant responsabilitats en atac. Però l’espectacle ha arribat en el tercer període on el montenegrí ha demostrat ser infal·lible. La diferència ha anat augmentant progressivament la diferència fins els 18 punts (68-50) deixant el partit trencat. Al darrer quart els gallecs han fet un bon parcial (75-65) per retallar una mica la diferència però ha estat insuficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)