Eurolliga

Jasikevicius: “El Madrid no serà pitjor, serà molt diferent”

L’entrenador del Barça ha parlat de la final a quatre de l’Eurolliga

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha assegurat que les baixes de Gabriel Deck, Guerschon Yabusele i Vincent Poirier en el joc interior del Real Madrid converteix l’equip blanc en un rival “diferent”, però “no pitjor” en la semifinal de la Eurolliga que jugaran el pròxim divendres a Kaunas. “És clar que prepares coses contra Deck, Yabusele o Poirier. Però això no vol dir que el Madrid estigui pitjor com a equip. És una plantilla súper llarga i experimentada, que sap fer coses quan hi ha aquestes baixes. El Madrid no serà pitjor, serà molt diferent” ha afirmat el tècnic lituà.

Jasikevicius ha comentat que com a entrenador pensa en conjunt en com parar el Madrid i no només a un jugador, com és el cas de Tavares. “Sobretot hi ha situacions en atac, en què són al top-3 de l’Eurolliga, que em preocupen més. De vegades intentes parar-ho tot si penses que ets capaç, però contra bons equips has d’arriscar en algunes situacions. Hi ha un punt mitjà entre les coses. No podem pensar només en Tavares” ha afegit. Preguntat per la importància de Satoransky a l’equip ha reconegut que “si el teu base titular juga bé, l’equip normalment funciona”, però ha matisat que han “demostrat que no hi ha dependència de cap jugador” i s’haurà de mirar en cada moment qui està millor.

L’entrenador lituà ha assegurat que encara aquesta final a quatre d’una manera “bastant semblant” a la primera Eurolliga que va guanyar com a jugador, vestit de blaugrana, el 2003 a Barcelona: “No crec que hagi canviat gaire. Segueixo tenint la mateixa il·lusió i recordo molt bé tots els detalls del Sant Jordi. Entenc la situació dels meus jugadors. Alguns que jugaran la primera o han estat en poques. Toca preparar i centrar-nos.” Jasikevicius ha reconegut que no hi ha massa secrets per afrontar la pressió: “Intentem parlar i més que ho farem quan arribem a Kaunas, però és molt difícil dir alguna cosa. S’ha de passar per això. Tenim jugadors experimentats i com a cos tècnic hem estat en moltes finals a quatre. Això ajuda. És una barreja de molts detalls i cadascú et dona un puntet.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)