NBA

Jokic lidera el primer triomf dels Nuggets davant dels Lakers (132-126)

Els Nuggets han derrotat per 132-126 els Lakers al Ball Arena en el primer partit de la final de la Conferència Oest amb una exhibició de Nikola Jokic –34 punts, 21 rebots i 14 assistències en 42 minuts– i sis jugadors per damunt dels deu punts, amb Jamal Murray secundari de luxe amb 31 punts. El duel de pivots amb Anthony Davis ha estat titànic i el jugador dels Lakers ha acabat amb 40 punts i 10 rebots, refermant igualament el seu gran estat de forma, en una sèrie que encara promet moltes emocions. LeBron James, per la seva banda, ha fet 26 punts i ha capturat 12 rebots. Denver ha arrencat fort –en els primers 5 minuts ja havien anotat els 5 jugadors de l’equip inicial–i ha sabut gestionar el tram final amb ofici, amb una pilota robada per Jokic a LeBron clau.

La sèrie Celtics-Heat, la fia de la Conferència Est, arrenca aquesta matinada (2.30 h). Es dona la circumstància que les dues finals de conferència son les mateixes que quan es va jugar la fase fina en la bombolla d’Orlando en què els Lakers van guanyar el títol en la final contra els Heat.

Victor Wembanyama

El jove francès de 19 anys i 2,21 i 234 centímetres d’envergadura Victor Wembanyama, del qual es diu que pot arribar ser una gran estrella a l’NBA, ha estat escollit en la primera posició del draft pels San Antonio Spurs. El 2018 va jugar un torneig de categories inferiors amb el Barça però no es va voler quedar. als 15 anys va debutar a la primera divisió francesa amb el Nanterre, va passar per l’Asvel i ha militat en els Metropolitans 92. Ha debutat amb la selecció francesa absoluta –cotna Lituània, amb 20 punts i 9 rebots–, amb la qual va establir amb 17 el record de rebots contra la República Txeca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)