NBA

Butler fa que els Heat tinguin ara el factor pista (116-123)

Els de Miami han guanyat al TD Garden de Boston amb exhibició de la seva estrella (35 punts)

Els Heat s’han avançat a la final de la Conferència Est (0-1) en guanyar al TD Garden (116-123) i ara els de Miami tenen el factor pista a una sèrie que és al millor de set partits. Jimmy Butler ha fet una autèntica exhibició amb 35 punts, 5 rebots i 7 assistències per aconseguir que els Heat remuntessin un partit que han arribat a perdre de 12 punts (71-59) ja a la segona part i que han empatat gràcies a un parcial de 1-13 (72-72) en dos minuts. El partit de Tatum (30 punts) no ha estat suficient. El tècnic Joe Mazzulla ha perdut els nervis llançant la pissarra davant els seus jugadors, en una de les imatges del partit. El parcial del tercer període de 25-46 ha estat determinant. En els Heat també ha destacat Bam Adebayo (20 punts i 8 rebots) mentre quatre jugadors més (Strus, Vincent, Martin i Lowry) han anotat 15 punts cadascun d’ells. Pels Celtics Jaylen Brown ha acabat amb 22 punts i 9 rebots mentre Brogdon ha acabat amb 19. A l’altra final de la Conferència Oest els Nuggets dominen 1-0 als Lakers.