Lliga femenina

Júlia Rueda, del Barça CBS al Jairis

Júlia Rueda (1,76 m, 2002) jugarà al Jairis el curs que ve, un cop desvinculada del Barça CBS. L’alera barcelonina, que havia passat per totes les categories del club del Baix Llobregat des que hi va arribar amb 12 anys, emprèn la seva primera aventura professional fora de casa i ho fa al club d’Alcantarilla, que també debutava aquesta darrera temporada a la Lliga Femenina i on tindrà Èric Surís d’entrenador. “És una jugadora amb projecció, ve amb la intenció de seguir fent passes endavant i sense cap mena de dubte ens aportarà intensitat i agressivitat en el joc” apunta el tècnic gironí. El conjunt murcià ja havia fitxat una altra jugadora catalana, la base Aina Ayuso.

“Era molt maco haver passat per totes les etapes en aquest club fins arribar a dalt de tot i, a partir d’aquí, tancar el cicle i emprendre l’aventura sortint de la zona de confort per créixer com a jugadora, millorar i madurar” afirma l’alera, que en el seu primer any a la Lliga Femenina hi ha acreditat1,4 punts, 1,1 rebot i 1,1 de valoració en 7:51 de mitjana per partit. “Crec que amb l’edat que tinc és un salt que em tocava fer i òbviament la proposta del Jairis em cridava l’atenció. He sentit que era una oportunitat que no podia deixar escapar” hi afegeix Rueda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)