ACB

Festival i gran victòria del Baxi Manresa per tancar la temporada

Els manresans fan un gran joc i derroten per 105-75 el Gran Canària

El Baxi Manresa ha tancat la temporada amb un festival de joc i una gran victòria per 105-75 contra el Gran Canària. Els manresans han celebrat amb un bon triomf la permanència aconseguida en la darrera jornada, fa deu dies, i l’han dedicat a la seva afició. Sense la pressió d’haver de lluitar per mantenir-se els jugadors del Manresa han mostrat tot el seu potencial. Ha destacat Badio amb 24 punts i 30 de valoració.

Els manresans han estat molt centrats des de l’inici, ha fet un bon joc i s’han començat a distanciar en el marcador, fins als set punts (21-14) en el primer quart. En el segon període el Manresa ha continuat mostrant el seu encert en atac i la defensa compacte, i el marcador s’ha ampliat clarament fins els 23 punts de marge (48-25), abans d’arribar al descans amb un 48-30.

En la segona meitat el Manresa no ha donat opció al conjunt canari d’entrar en el partit i fins i tot ha ampliat la seva avantatge fins els 25 punts (71-46). Els jugadors manresans han volgut donar espectacle a la seva afició com agraïment al seu suport durant tot l’any, i en aquesta segona meitat han continuat fent jugades espectaculars i posant en peus als espectadors en alguns moments. A pocs minuts del final s’ha arribat a la màxima avantatge de 32 punts (100-68), per acabar amb una victòria per 105-75.